32
PROTON SERİLERİNİN EN ÜST VE EM GELİŞMİŞ MODELİ PROTON V-32 SİZLERLE PROTON V-32 PROFESYONELLER İÇİN TASARLANMIŞ BİR YÜKSEK TEKNOLOJİK ÜRÜNDÜR. DÜNYADA İLK VE TEK V-32 (MICROWAVE TECHNOLOGY) TOPRAK ALTINA GERÇEK ZAMANLI MICROWAVE UYGULAYABİLMEKTE VE BÜGÜNE KADAR BULUNAMAMIŞ ALTIN, GÜMÜŞ GÖMÜLERİN, ODALARIN TUNELLERİN YERİNİ KESİN VE KATİ BİR ŞEKİLDE TESPİTİNİ SAĞLAMAKTADIR.
PROTON V-32 MICROWAVE TECHNOLOGY AYNI ZAMANDA 32 SENSÖR VASITASI İLE BÜGÜNE KADAR BEKLENİLEN EN YÜKSEK CÖZÜNÜRLÜKTE GÖRÜNTÜ VEREBİLMESİ YANI SIRA AYGITTA DİĞER BİR YANDA GAUSS METER ÖZELLİĞİ İLE SESLİ TARAMA YAPILBİLMEKTEDİR. BUDA YETERLİ DERİNLİĞE KADAR METAL BOŞLUKLARIN YERİNİ TESPİT İMKÂNI SAĞLAMAKTADIR.
V-32 AYGITI AYNI ZAMANDA ULTRASOUND SESLİ TEKNOLOJİSİ YETERLİ DERİNLİĞE KADAR CANLI ULTRASOUND GÖRÜNTÜ AKTARIMI SAĞLAMAKTADIR.
V-32 MICROWAVE TECHNOLOGY GROUN SCAN BİR ZEMİN TARAYICI ÖZELLİĞİ TAŞIMAKTADIR. SİZE 30 MT GİBİ CİDDİ BİR DERİNLİĞE NÜFUZ EDEBİLMEKTEDİR. GÖRÜNTÜYÜ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ PATENTLİ REFLECTION 3D TEKNOLOJİSİ İLE SİZE GERÇEK ZAMANLI 3D GÖRÜNTÜ SUNUMU YAPABİLMEKTEDİR.
CİHAZ HER NE KADAR BİRÇOK ÖZELLİĞE SAHİP OLSA BİLE KULLANIMI OLDUKÇA BASİTTİR. 3 TUŞ İLE MENÜ GEÇİŞLERİ SAĞLANABİLMEKTEDİR.
ASV PROTON V-32 MICROWAVE TECHNOLOGY NEW
ÜRÜN TESLİMATINDA TABLET PC VE AYNI ZAMANDA 3D VİDEO GÖZLÜK APARATI İLE ANLIK YAPILAN 3D TARAMA CANLI TARAMA VE ULTRASOUND ANINDA GÖZLÜĞÜNDEN GÖRME İMKÂNI SUNMAKTADIR.
BU DALGA BOYLARI İLE YÜKSEK V-32 TEKNOLOJİSİ İLE ZEMİNDEKİ GÖMÜLÜ BİRÇOK ANOMALİYİ METALLERİN BOŞLUĞUN VE SU KÜTLESİNİN EN İYİ ŞEKİLDE TESPİTİNİ SAĞLAMAKTADIR.
PROTON V-32 MICROWAVE KULLANIM TALİMATI
Tanım:
Proton V-32 Serileri manyetik sensör dizilerinden gelen verileri gerçek zamanlı olarak görselleştiren manyetik tarama cihazıdır. Tam adını sensör sayısına göre almaktadır.
- Proton V-8 Sekiz sensör barındırır.
- Proton V-16 Onaltı sensör barındırır.
- Proton V-32 MD Otuziki sensör barındırır.
Çalışma Modları:
- Gauss metre, Canlı Çekim (Live Scan)
- Ultrason Çekim (Ultrasonography)
- Otomatik hafızasız çekim,
- Manuel hafızasız çekim,
- Otomatik Hafızalı Çekim
- Manuel Hafızalı Çekim
Olmak üzere 7 çalışma moduna sahiptir.
Gaussmetre:
Bulunduğu ortamın manyetik alan şiddetini sayısal ve işitsel olarak kullanıcıya yansıtır. Ortamda eğer manyetik alan şiddetini değiştirebilecek bir anomali mevcut ise bu kullanıcıya görsel ve işitsel olarak ikaz edilir.
Canlı Çekim:
Bu modda veriler gerçek zamanlı olarak bilgisayara aktarılır. Cihaz üzerinde kaç adet sensör varsa o kadar çözünürlükte bir grafik yukarıdan aşağıya doğru akar. Bu yürümeyi temsil ettiğinden bu modda kullanıcı sürekli yürümelidir. Yürüdüğünde gerçek zamanlı olarak zeminin manyetik görüntüsü bilgisayar ekranında oluşacaktır.
Ultrason Çekim:
Canlı çekim ile çalışma sistemi aynıdır. Bu modda sensörler dikey olarak yerleştirildiğinden sensör ekseninde dikey bir manyetik görüntü elde edilmiş olmaktadır.
Otomatik Hafızasız Çekim:
Bilgisayar ile birlikte otomatik olarak çekim yapılan bölümdür. Bu menüye girerken ileri yöndeki gidilecek adım sayısı cihaza girilir. Bundan sonra her joistik butonuna basıldığında cihazotomatik olarak girilen adım sayısının en yakın katına kadar otomatik olarak örnek almaya başlar. Aldığı her örnek anında sesli olarak uyarı verir. Kullanıcı bu uyarı sesi ile senkron bir şekilde ileri yönlü adım atar. Kullanıcı istediği zaman joystick butonuna basarak herhangi bir anda çekimi durdurabilir, tekrar başlatabilir. Adım sayısının katına gelindiği anda çekim otomatik olarak duracak ve sesli olarak o yöndeki taramanın bittiği kullanıcıya belirtilecektir. Bundan sonra kullanıcı tekrar yönünü belirleyip joystick butonuna basarak taramayı tekrar başlatmalıdır. Bu çekim modunda hafıza kullanılmamaktadır. Veriler canlı olarak bilgisayara aktarılmaktadır. Bu mod bilgisayar bağlantısı olmadan çalışmaz.
Manuel Hafızasız Çekim:
Otomatik Hafızasız Çekim modundan farkı her adımda bir joystick butonuna basılmasıdır. Özellikle engebeli arazilerde homojen bir görüntü elde edebilmek için bu modun kullanılması tavsiye olunur.
İleri yönlü adım sayısı girildikten sonra artık her bir adımda joystick butonuna basılarak çekim yapılır. Bu çekim modunda da hafıza kullanılmamaktadır. Veriler canlı olarak bilgisayara aktarılmaktadır. Bu mod bilgisayar bağlantısı olmadan çalışmaz.
Otomatik Hafızalı Çekim ve Manuel “Hafızalı” Çekim
Önceki iki hafızasız çekim ile çalışma mantığı aynıdır. Farkı ise bu iki mod bilgisayarsız çalışmaktadır. Özellikle bilgisayar taşımanın problemli olduğu bölgelerde kullanılması uygundur. Bu modlarda alınan çekimler cihazın önceden seçilen hafızasına kayıt edilir. Cihaz kapatılsa dahi bu veriler cihazın hafızasından silinmez. Çekim işlemi tamamlandıktan sonra istenilen bir zamanda veriler bilgisayara gönderilebilir. Cihazın 3 adet hafızası vardır. Hangi hafızaya çekim kaydedilecek ise bu hafıza seçilmelidir. Eğer önceden bir çekim yapılmış ise hafıza silinmeden kaldığı yerden kayıt yapılır. Bu sebeple çekim yapılmadan önce hafızanın boş olduğundan emin olunmalıdır.
Kayıtlı hafızanın Gönderilmesi: (Send Memory)
Hafızaya alınmış verilerin bilgisayara aktarılması amacıyla kullanılır. Gönderilmek istenen hafıza ilk önce seçilir ve sonra bilgisayara gönderilir. Bu esnada cihaz bilgisayar ile bağlantısının olup olmadığını kontrol edecek, bağlantı yok ise bağlantı sağlanıncaya kadar bağlantı kurulmasını bekleyecektir.
Kayıtlı Hafızanın Silinmesi: (Clear Memory)
Hafızaya alınmış verilerin silinmesi amacıyla kullanılır. Silinmek istenen hafıza ilk önce seçilir ve sonra silinir. Bu geri dönüşü olmayan bir işlemdir. Bu sebeple dikkat edilmesi gerekmektedir.
Pil Durumu Ekranı (BATTERY)
Cihazın pil durumunu volt cinsinden ekranında gösterir. 11V’un altına düşülmemesi gerekmektedir.
Hakkında (About) Ekranı
Cihazın adı ve versiyonunu buradan öğrenebilirsiniz.
Çıkış (Exit) Ekranı
Menüden çıkmak için kullanılır.
- STANDART MODEL AKSESUARLARI
- MD LİVE SCAN SENSÖR
- MD GRAOUND SCAN SENSÖR
- TABLET PC
- 3D ÖZEL VİDEO GÖZLÜK
- MD SALINIM APRATI
- OPSİONEL APRATLAR
- TUNNEL SENSÖR
- GRAVE SENSÖR
- MD HG SENSÖR-YÜKSEK ÇÖZÜM İÇİN
- MD 70 DALGA SENSÖRU